Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 6 juli 2017

De nieuwe sensatie komt eraan. De Mercedes-Benz X-Klasse.

Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.
Het grote moment is bijna daar.
Het grote moment is bijna daar.
De Concept X-Klasse wordt binnenkort de X-Klasse. Graag brengen we u als eerste op de hoogte van de introductie van deze volledig nieuwe Mercedes-Benz. Kracht en stijl, robuust en comfortabel, stad en natuur. Geniet van een pick-up en het beste van twee werelden. Zonder concessies te doen aan alles waar Mercedes-Benz voor staat.
Wereldpremière in Kaapstad.
Wereldpremière in Kaapstad.
Waar kan de nieuwe X-Klasse nu beter gepresenteerd worden dan in Kaapstad in Zuid-Afrika? Want wanneer het gaat om traditioneel en modern of pure wildernis en urban lifestyle, is er geen enkele stad die deze schijnbare tegenstellingen zo met elkaar verenigt. Kortom: de perfecte plek voor de wereldpremière van de nieuwe Mercedes-BenzX-Klasse. Ervaar de nieuwe X-Klasse op 18 juli 2017 met een unieke livestream. We sturen u deze dan als eerste toe!
Een spektakel in de natuur.
Een spektakel in de natuur.
De kracht van de natuur is even adembenemend als haar schoonheid. Er is daarom geen beter decor denkbaar om de eerste momenten van spanning en opwinding van de nieuwe X-Klasse te ervaren. Maakt u zich klaar voor een eerste indruk van deze nieuwe Mercedes-Benz. Eén om nooit meer te vergeten.