Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 12 juli 2017

Exact and Max: Being Tech Curious with Mixed Reality. Episode 1: Behind The Scenes

Exact and Max: Being Tech Curious with Mixed Reality. Episode 1: Behind The Scenes

Hoe voelt het om echt in een Formule 1 auto te rijden? Exact en Tech Talent Leader Max Verstappen proberen deze ervaring te evenaren door het gebruik van Mixed Reality. Met deze nieuwe technologie worden echte green screen opnames gecombineerd met computer graphics. De vermenging van deze twee werelden levert een uniek perspectief: voor het eerst zien we een ronde op een Formule 1-circuit door de ogen van Max.

"Niet veel mensen krijgen de kans om echt in een raceauto te zitten en met deze Mixed Reality komt dat een stuk dichterbij, dus dat is zeker erg cool", vertelt Max enthousiast over zijn nieuwe ervaring. Check hieronder "Episode 1: Behind The Scenes" van de serie "Exact & Max: Being Tech Curious with Mixed Reality".

Lees verder

Formule 1-demonstratie in het hartje van Londen

Voorafgaand aan de Britse Grand Prix op het circuit van Silverstone organiseert Liberty Media een Formule 1-demo midden in Londen. Het spektakel zal woensdagavond op het Trafalgar Square plaatsvinden. Voor het eerst in de historie van de Formule 1 komen alle tien de teams in actie tijdens deze show, welke de fans dichterbij de sport moet brengen. Buiten de demonstraties zal 'F1 Live', zoals het evenement genoemd wordt, aangevuld worden met verschillende live optredens en worden coureurs en grote namen in de sport geïnterviewd.

Lees verder

Max blikt vooruit naar Silverstone: "Lastig voorspellen"

Met de Grand Prix van Engeland voor de deur blikt Max Verstappen vooruit naar het weekend op Silverstone. "Het eerste wat in me opkomt als ik aan het weekend op Silverstone denk is de baan zelf. Het is een van de mooiste banen om op te rijden in de wereld met zijn snelle bochten, mooie bochtencombinaties en niet teveel stop start. Als coureur is dat wat we willen."

"Mijn favoriete gedeelte is Maggots and Becketts wat het meest uitdagend is. Inhalen op Silverstone is lastig maar op het lange rechte stuk na de snelle bochten is het met DRS wel mogelijk."

Lees verder