Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 13 juli 2017

Formule 1-coureurs razen door straten en vermaken fans in Londen

Formule 1-coureurs razen door straten en vermaken fans in Londen

Woensdagavond was London de gastheer van F1 Live. Het Trafalgar Square in de Britse hoofdstad trok vele bezoekers die zich voor het door Liberty Media georganiseerde evenement verzamelden. Naast interviews en live muziek, kwam er een uitgebreid scala aan Formule 1-auto's in actie, die het publiek van een bijzondere avond voorzagen. Het was voor de fans een mogelijkheid om dichter de teams, auto's en coureurs, waar ze van houden, te komen.

Lees verder

Exact and Max: Being Tech Curious with Mixed Reality. Episode 2: GP Silverstone

Hoe voelt het om echt in een Formule 1 auto te rijden? Exact en Tech Talent Leader Max Verstappen proberen deze ervaring te evenaren door het gebruik van Mixed Reality. Met deze nieuwe technologie worden echte green screen opnames gecombineerd met computer graphics. De vermenging van deze twee werelden levert een uniek perspectief: voor het eerst zien we een ronde op een Formule 1-circuit door de ogen van Max.

Check hieronder "Episode 2: GP Silverstone" van de serie "Exact & Max: Being Tech Curious with Mixed Reality", waarin Max ons een ronde meeneemt op Silverstone.

Lees verder

Verstappen blijft positief richting Britse GP: "Het beste er van maken"

Voorafgaand aan de Britse Grand Prix op het circuit van Silverstone vertelt Max Verstappen over het komende raceweekend en blikt hij terug op de tegenvallende race Oostenrijk. Het betekende zijn vijfde uitvalbeurt uit de afgelopen zeven races. 

Lees verder