Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zondag 16 juli 2017

Horner blikt terug op de kwalificatie op Silverstone: "Solide kwalificatie Max"

Horner blikt terug op de kwalificatie op Silverstone: "Solide kwalificatie Max"

De beide auto's van Red Bull Racing zullen bij de start van de Grand Prix van Groot –BrittanniĆ« vanaf de plekken vijf en negentien vertrekken. Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, blikt terug op de kwalificatie op het circuit van Silverstone: "Een frustrerende kwalificatie voor Daniel vermoedelijk door een probleem met de turbo. Daardoor zal hij, mede door de gridstraf vanwege het wisselen van de versnellingsbak, vanaf de staart van de grid moeten starten. Hopelijk gaat het vanaf daar alleen maar beter."

"Max reed een solide kwalificatie waarvan ik denk dat vijfde het maximaal haalbare was vandaag. Dat wordt nog een vierde plek door de gridstraf van Valtteri Bottas. Hopelijk halen we alles uit elke geboden kans, inclusief de wellicht natte weersomstandigheden, en zijn we vanaf dat moment competitief in de race."

Lees verder

Verstappen vierde in Britse Grand Prix: "Positieve dag"

Max Verstappen heeft een mooie vierde plek in de Grand Prix van Groot-Brittanniƫ behaald. Na alle pech tijdens de afgelopen races, bleef zijn RB13 heel en zag de Nederlandse Red Bull Racing-coureur na een chaotische slotfase als vierde het zwart-wit geblokt. Lewis Hamilton (Mercedes) won de race, met daarachter Valtteri Bottas en Kimi Raikkonen die het podium completeerden.

Lees verder

Horner na GP Groot-Brittanniƫ: "Prima prestatie neergezet"

Red Bull Racing heeft tijdens de Britse Grand Prix een goed resultaat geboekt door met beide auto's punten te scoren. Max Verstappen finishte als vierde, terwijl teamgenoot Daniel Ricciardo zich vanuit een negentiende startplek terugvocht naar een vijfde plek.

Lees verder