Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 7 juli 2017

Max beproeft zijn geluk op het gras en het ijs

Max beproeft zijn geluk op het gras en het ijs

De Red Bull Racing-coureurs Max Verstappen en Daniel Ricciardo waren samen met hun teambaas Christian Horner te gast bij de Red Bull Akademie in Salzburg, waar ze samen met genodigde media door professionals les kregen in voetbal en ijshockey.

Na de trainingen volgde het hoofdprogramma: een heuse wedstrijd, waarbij de media in twee teams verdeeld werd, elk met een van de coureurs als aanvoerder, en met de teambaas als scheidsrechter.

We zouden willen vermelden dat het een spannende wedstrijd was, vol met stevige verdedigingsacties en spectaculaire aanvallen, maar dat zou een grote leugen zijn. In de werklijkheid was het een georganiseerde chaos met onverklaarbare valpartijen en veel kleurrijk gevloek.

Toch was er een winnend team en ondanks dat Max aardig goed uit de voeten kon op schaatsen, bleek Daniel Ricciardo met 2-1 de winnende aanvoerder. Max had desondanks vertrouwen in zijn kunsten op het ijs.

Lees verder

Max over Oostenrijk: "Hopelijk herhaling van vorig jaar"

Met vier uitvalbeurten uit de afgelopen zes races is Max Verstappen erop gebrand om de problemen achter zich te laten en een goed resultaat te behalen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk, welke dit weekend verreden wordt. De Nederlander vertelt over de thuisrace van het team op de Red Bull Ring: "Het is een leuke baan. Je hebt lange rechte stukken, flinke remzones en een aantal snelle bochten. Een goede combinatie dus." 

Lees verder

Max Verstappen tweede in eerste vrije training in Oostenrijk

Max Verstappen is het Grand Prix-weekend in Oostenrijk begonnen met een uitstekende tweede plaats in de eerste vrije training. De Nederlander zat er vanaf het begin van de sessie goed bij en was uiteindelijk slechts een kleine twee tienden van een seconde langzamer dan Lewis Hamilton, die en passant het ronderecord van de Red Bull Ring verbrak met een tijd van 1:05.975.

Lees verder