Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 14 juli 2017

Ontdek als eerste de New Jaguar E-PACE

De ultieme compacte en praktische sportauto.
Is deze e-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.
JAGUAR E-Newsletter
JAGUAR
Geachte heer Autoliefhebber,

Inspirerend design. Fantastisch rijgedrag. De New Jaguar E-PACE is de ultieme compacte en praktische sportauto. Inclusief volop rijplezier!

De New E-PACE is een pure Jaguar, met krachtige en efficiënte Ingenium benzine- en dieselmotoren, die samen met de zeer sterke en torsiestijve monocoque-carrosserie garant staan voor superieure prestaties. Maakt dit u nieuwsgierig? Terecht, want bij zijn onthulling verbaasde de E-PACE niet alleen met zijn prachtige design, maar ook met zijn prestaties, die live werden gedemonstreerd met een ongelooflijke stunt!
BEKIJK DE VIDEO
Naast zijn opwindende rijplezier maakt de E-PACE ook indruk met zijn fraaie lijnenspel en luxueuze, verfijnde interieur. Aspecten die u compleet op uw wensen kunt afstemmen. Ontdek meteen alle mogelijkheden met de configurator en creëer uw eigen, onweerstaanbare E-PACE.
CONFIGUREER UW JAGUAR E-PACE
Bent u al lid van de E-PACE Circle? Als lid ontvangt u speciale aanbiedingen, uitnodigingen voor exclusieve E-PACE evenementen en verhalen over deze vernieuwende Jaguar.
WORD NU LID
Met vriendelijke groet,

Jaguar Nederland
 
The art of performance

Deze e-mail werd verzonden naar autoliefhebber.eu@gmail.com.

Als u deze mailing niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.
Lees ook ons privacybeleid voor meer informatie.
twitterfacebookYouTubeinstagramlinkedin