Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 5 juli 2017

Pirelli maakt bandenkeuzes voor GP Engeland bekend

Pirelli maakt bandenkeuzes voor GP Engeland bekend

Pirelli, de bandenleverancier in de Formule 1, heeft de bandenkeuzes van de teams voor de Grand Prix van Engeland, die zal plaatsvinden in het weekend na de Grand Prix van Oostenrijk, bekendgemaakt. De coureurs hebben in Silverstone de beschikking over de mediums, de softs en de supersofts. 

Lees verder

Schaalmodel 1:43 RB12 Oostenrijk 2016 - met Max in Lederhosen - verkrijgbaar!

Op 3 juli 2016 finishte Max Verstappen op een geweldige tweede plaats tijdens de thuisrace van Red Bull Racing in Oostenrijk. Voor het oog van duizenden Nederlandse fans wist Max zich vanaf de achtste positie naar voren te vechten, om in een bloedstollende slotfase de Ferrari van Kimi Raikkonen knap achter zich te houden.

Lees verder

Nieuwe formule voor de prijsvraag: win schoenen uit de MV collection!

Gezien de overweldigende belangstelling voor de prijsvraag die elke Grand Prix wordt uitgeschreven, is deze in een volledig nieuwe formule gegoten. Daarbij wordt er geen gebruik meer gemaakt van het reactiesysteem van Facebook, maar is er door Verstappen.nl een op maat ontwikkeld systeem opgezet. 

Lees verder