Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 14 juli 2017

Video: onboard F1 demo Max Verstappen - F1 Live London

Video: onboard F1 demo Max Verstappen - F1 Live London

Woensdag was het hart van Londen het toneel van Formule 1 demonstraties, live optredens en interviews met coureurs en prominenten uit de koningsklasse van de autosport. Max Verstappen was uiteraard ook aanwezig in de Britse hoofdstad en trakteerde het publiek op donuts. Check de beelden van de run van Max - ook onboard - in onderstaande video. 

Lees verder

Dubbele winstkans prijsvraag Britse GP: merchandise uit de MV collection!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor Max Verstappen, maar ook voor alle deelnemers aan de prijsvraag. Deze keer zelfs dubbele winstkans! Omdat Max namelijk in Oostenrijk in de eerste ronde van de race uitviel en dus geen rondetijd liet noteren, is die prijs - een paar schoenen uit de MV collection - als extra prijs doorgeschoven naar de prijsvraag van Groot-BrittanniĆ«. Daar zullen dus twee prijswinnaars zijn! Die prijsvraag is inmiddels geopend: 

Lees verder

Max Verstappen eindigt op P3 in eerste vrije training Silverstone

Max Verstappen is het Grand Prix-weekend in Engeland begonnen met een prima derde plaats in de eerste vrije training. Op het 5.890 meter lange circuit van Silverstone was Valtteri Bottas in zijn Mercedes het snelst gevolgd door teamgenoot Lewis Hamilton op P2.

Bij aanvang van de eerste vrije training zijn de meeste ogen gericht op Sebastian Vettel. Hij is de eerste coureur die gaat rijden met het "shield" op zijn auto, de nieuwste vorm van cockpitbescherming. Voor Kevin Magnussen begint de dag pas bij de tweede vrije training omdat Antonio Giovinazzi, de reservecoureur van Ferrari, de eerste vrije training in de Haas voor zijn rekening gaat nemen.

Lees verder