Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 13 februari 2018

Autofans: Nieuwe ludospace voor Citroën, Opel en Peugeot

Nieuwe ludospace voor Citroën, Opel en Peugeot
Twee Fransmannen en een Duitser kwamen eens samen in een fabriek. Het zou het begin van het Moppenboek 2018 kunnen zijn, maar het is wat Citroën, Peugeot en Opel doen wanneer ze hun nieuwe generatie ludospaces op de markt gaan zetten.
Lees verder

Ook Skoda Octavia heeft recht op Virtual Cockpit
Met grote trom werd aangekondigd dat Seat in de Leon en Ateca een Virtual Cockpit zouden aanbrengen. Ook de Skoda Karoq krijgt die vernieuwing mee. Maar over de Octavia werd gezwegen. En toch ...
Lees verder

Ford Fiesta Sprint Cup: instapracen!
Pokkeduur, de racerij? Nou, de drijvende krachten achter de Ford Fiesta Sprint Cup proberen hier een stokje voor te steken door een betaalbare merkencup te lanceren in België. Met omgebouwde Fiesta's in de hoofdrol.
Lees verder

Officieel: Mercedes-AMG G 63 kan niet ontbreken (2018)
Waar Mercedes is, loert een AMG-derivaat niet ver om de hoek. En nu de G-Klasse na 28 jaar een opvolger heeft moet die ook extra peper onder de kap krijgen. Al zorgt vooral het gewichtsverlies voor spannendere prestaties.
Lees verder

Rolls-Royce Cullinan wil koning van de SUV-markt zijn
Het zat er al even aan te komen en dit jaar gaat het van dattum zijn; de onthulling van de Rolls-Royce SUV. Hoe we die gaan moeten noemen? Cullinan. Genaamd naar de grootste diamant die ooit op aarde werd gevonden. De überrijken kunnen alvast de bankrekeningen op de Kaaimaneilanden gaan aanspreken.
Lees verder