Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 16 april 2018

Autmobiel Management: Hele collectie Den Hartog Museum onder de hamer

Hele collectie Den Hartog Museum onder de hamer
Veilinghuis Bonhams gaat de collectie automobielen van het Den Hartogh Ford Museum veilen. De veiling vindt plaats op 23 juni in het museum zelf. De collectie wordt gezien als een van de grootste en belangrijkste verzamelingen auto's van het Amerikaanse Ford.
Lees verder

VZR hekelt smartphoneverbod
Het gebruik van de smartphone in de auto is essentieel voor de economie en de efficiƫntie van werknemers. Verbieden en ontmoedigen van dergelijke apparatuur in de auto is symptoombestrijding en overcompenseren van ongewenste bijeffecten, zo laat althans de Vereniging Zakelijke Rijders in een verklaring weten.
Lees verder

Nieuwe COO bij Kia Motors Europe
Kia Motors Europe heeft Emilio Herrera benoemd tot chief operating officer. Hij vervangt Michael Cole, die een andere leidinggevende functie krijgt binnen Kia Motors. Herrera vestigt zich in het hoofdkwartier van Kia Motors Europe in Frankfurt.
Lees verder

Bovag-rekenmodel toont grote impact EV op werkplaats aan
Op basis van een gedetailleerd onderzoek door VMS | Insight in opdracht van Bovag naar de gevolgen van een toename van elektrische auto's op het omzetpotentieel voor aftersales, lanceert de branchevereniging een rekentool voor haar leden om de impact op de eigen werkplaats te kunnen inschatten.
Lees verder

EV Nieuws: Goed nieuws en slecht nieuws
De ontwikkelingen op het gebied van elektromobiliteit gaan in razendsnel tempo. Afgelopen week was er goed nieuws en voor bepaalde bedrijven slechts nieuws.
Lees verder

Jaguar Land Rover schrapt 1.000 banen
Jaguar Land Rover gaat 1.000 banen bij haar Britse fabriek in Solihull schrappen. Dat is nodig om het hoofd te kunnen bieden aan de 'Brexit-tegenwind' en de onzekerheid die is ontstaan door alle discussies over dieselmotoren.
Lees verder

Elon Musk: 'Winst voor Tesla staat er aan te komen'
Tesla zal in het derde en vierde kwartaal van dit jaar winst maken. Dan heeft de autobouwer ook een positieve kasstroom en hoeft er geen extra geld opgehaald te worden.
Lees verder