Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 11 april 2018

Autmobiel Management: Meer Duitse Ford dealers verkopen Streetscooter

Meer Duitse Ford dealers verkopen Streetscooter
Ford en Deutsche Post gaan de samenwerking rond de Streetscooter verder versterken. De elektrische bestelauto wordt voortaan verkocht in nog eens 50 Ford Transit Centra in Duitsland naast de al bestaande 30 verkooppunten bij Ford dealers.
Lees verder

Beelen neemt interieurbedrijf over
De Beelen Groep, één van de grootste merkonafhankelijke autobedrijven, heeft Ellermeyer overgenomen, een specialist in verandering, inrichting en aanpassing van personen- en bedrijfsauto's. De overname past in de strategie van De Beelen Groep van groei en diversificatie van de after sales activiteiten.
Lees verder

In memoriam: Martin Saris
Afgelopen vrijdag, 6 april, is Martin Saris na een moedige strijd rustig ingeslapen in het bijzijn van zijn familie. Saris was sinds juni 2014 Directeur bij Geevers Auto Parts.
Lees verder

Autoschade Herstel Groep breidt uit in Flevoland
Per 1 april 2018 is RMT Autoschade in Almere aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Hiermee vult AHG haar netwerk aan met een bedrijf dat de laatste jaren een behoorlijke groei heeft doorgemaakt.
Lees verder

Certificaat voor 100% onderhouden occasion
Auto's die als 100% onderhouden worden beoordeeld kunnen vanaf nu ook een officieel certificaat ontvangen van Stichting 100% onderhouden. Net als het RDW Tellerrapport wordt dit certificaat automatisch verzonden naar het autobedrijf die deze onderhoudsstatus heeft toegekend.
Lees verder

MultiTankcard gaat partnerschap aan met Terberg Leasing
Terberg Leasing neemt de komende drie jaar tank- en mobiliteitsfunctionaliteiten af van MTc. Met deze overeenkomst wordt de al bestaande samenwerking in een langjarig contract bestendigd. MTc heeft de focus verlegd van tanken naar mobiliteitsoplossingen en deze deal vormt een bevestiging van die visie, aldus het bedrijf.
Lees verder

Topman VW Groep vliegt de laan uit
De topman van de Volkswagen Groep Matthias Müller vliegt zo goed als zeker de laan uit. Hij wordt dan vervangen door Herbert Diess, momenteel nog CEO van het merk Volkswagen en oorspronkelijk afkomstig van BMW.
Lees verder