Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 10 april 2018

Autofans: Lexus ES kan smoelwerk niet geheim houden

AUTOFANS
Lexus ES kan smoelwerk niet geheim houden
Eind deze maand zal Lexus het doek halen van de nieuwe generatie ES, het Amerikaans alternatief voor de GS. Zijn smoelwerk werd echter nu al gekiekt en online gezwierd op een Arabische website.
Lees verder

Deze MPM PS160 komt uit Frankrijk, kost amper 12.000 euro
Een betaalbare sedan met de looks van een Porsche en een buizenframeconstructie, dat is de PS160 van het Frans MPM Motors. Hoeveel flessen wijn achterover zijn gekapt om dit concept uit te werken, daar zijn we niet zeker van maar het is MPM Motors alvast menens.
Lees verder

Paniek in autoland: Alcantara-tekort!
Het zijn sombere dagen voor interieurdesigners in autoland, want een Alcantara-tekort werpt roet over designkeuzes. Waardoor het synthetisch goedje vaak finaal moet vervangen worden door ordinair leder. De schade, de schande!
Lees verder

Aston Martin kopen? Leen dan geld bij Fiat!
Vandaag heeft Aston Martin te kennen gegeven in zee te gaan met FCA Bank, waardoor je dus binnenkort een Aston Martin kan leasen of afbetalen dankzij geld van Fiat en co.
Lees verder

Officieel: Ford Focus (2018)
Hoe Ford twintig jaar Focus viert? Met een vierde generatie. Eentje die de sterktes van de voorbije generaties moet verzoenen met hedendaagse technologie en verwachtingen. Zonder te raken aan hét belangrijkste punt van de Focus: rijplezier.
Lees verder