Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 11 april 2018

Autofans: Schrijf je nu in voor de Antwerp GT Tour!

AUTOFANS
Schrijf je nu in voor de Antwerp GT Tour!
Dankzij Autofans maak je kans om in mei gratis met je klassieker op heerlijke rondrit te gaan tijdens de Antwerp Classic Tour. Jaloers op die rondrit maar zelf enkel maar in het bezit van nieuw potent gerief? Dan kan je je inschrijven in de Antwerp Grand Tourisme Tour. Hetzelfde recept maar voor moderne pk-monsters!
Lees verder

Dubai experimenteert met digitale nummerplaten
De 'Car-to-X communicatie' kan wel eens op een andere manier tot stand komen dan initieel gedacht. Dubai gaat experimenteren met digitale nummerplaten die kunnen communiceren met de buitenwereld. Om bijvoorbeeld een file te melden maar ook om automatisch parkeergeld van de eigenaar zijn rekening te halen.
Lees verder

Vraag: Mogen zwakke weggebruikers de wet 'veilig' overtreden?
Grote ontsteltenis in de politierechtbank, want een zoon van een verkeersexpert kreeg zijn verkeersboete na een fietsovertreding kwijtgescholden omdat 'hij de wet veilig overtrad'. De wet veilig overtreden als zwakke weggebruiker, moet dat kunnen volgens jullie?
Lees verder

Hier is de nieuwe Ford Focus ST!
Als digitaal hersenspinsel van onze favoriete autobewerker X-Tomi Design wel te verstaan. Want vooralsnog heeft Ford geen info vrijgegeven over een ST-derivaat van de nieuwe generatie Focus. Dat die er komt, dat is echter een zekerheid.
Lees verder

MAN eTGE: Serieus (?) elektrisch busje (2018)
Dochterbedrijf van Volkswagen, MAN, gaat zich ook moeien in de wereld van de elektrische voertuigen. Niet met één of andere sedan, wel met een uit de kluiten gewassen elektrisch busje. Of daardoor ook de cijfers om van achterover te vallen zijn?
Lees verder