Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 13 april 2018

Autoweek: Musk herhaalt: Tesla heeft geen geld nodig

Musk herhaalt: Tesla heeft geen geld nodig
Tesla is in het derde kwartaal winstgevend en heeft dan ook een positieve kasstroom. De maker van elektrische auto's hoeft dus geen extra geld op te halen bij geldschieters, schrijft topman Elon Musk op Twitter.
Lees verder

'Driedeurs Peugeot 208 uit productie'
De driedeurs hatchback vindt de laatste jaren steeds minder gretig aftrek, reden voor veel autofabrikanten om dergelijke varianten uit het leveringsgamma te schrappen. Nu is het de Peugeot 208 die niet meer als driedeurs leverbaar is.
Lees verder

Facelift Friday: Fiat Ulysse
Halverwege de jaren 90 maakte Europa kennis met een serie nagenoeg identieke MPV's uit Frankrijk en Duitsland. Een facelift ondergingen de auto's allemaal. Vandaag zoomen we in op de duistere blik die de Fiat-versie in 1998 kreeg.
Lees verder

'Jaguar Land Rover schrapt banen door brexit'
Jaguar Land Rover zet het mes in de productie en schrapt daarom ongeveer duizend banen. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden.
Lees verder

Mercedes-Maybach met nieuws naar China
Mercedes-Maybach laat met een teaservideo weten dat het later deze maand op de beursvloer van Auto China iets nieuws presenteert.
Lees verder

Prijzen gefacelifte Toyota Aygo bekend
In Genève presenteerde Toyota de gefacelifte Aygo. We weten nu wat Toyota's aangescherpte kleinste moet kosten.
Lees verder

Video: Nissan Leaf vs. Opel Ampera-e – Dubbeltest
De nieuwe Nissan Leaf heeft een grotere actieradius dan z'n voorganger, desalniettemin moet-ie nog altijd z'n meerdere erkennen in de Opel Ampera-e. Maar is er meer dan alleen actieradius. Wie levert het beste totaalpakket?
Lees verder