Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 12 april 2018

Autoweek: Portret vermeende nieuwe VW-topman Herbert Diess

Portret vermeende nieuwe VW-topman Herbert Diess
Naar verluidt besluit de raad van bestuur van Volkswagen AG vrijdag dat Herbert Diess de voorzittershamer overneemt van Matthias Müller. Alleen de geruchten al bezorgen de aandelenkoersen VW een gigantische boost. Wat maakt van Diess een goudhaantje?
Lees verder

Portret Herbert Diess
Naar verluidt besluit de raad van bestuur van Volkswagen AG vrijdag dat Herbert Diess de voorzittershamer overneemt van Matthias Müller. Alleen de geruchten al bezorgen de koers van het aandeel Volkswagen een gigantische boost. Wat maakt van Diess een goudhaantje?
Lees verder

MG neemt X-Motion mee naar Auto China
MG presenteert tijdens Auto China in Peking later deze maand een nieuwe concept-car. Het merk toont alvast een stel schimmige afbeelding van de nieuweling.
Lees verder

In detail: Ford Focus
Het zal je niet ontgaan zijn dat Ford afgelopen dinsdag een nieuwe Focus heeft onthuld. Tijdens het bijbehorende evenement in Londen kregen we uitgebreid de gelegenheid om met de nieuweling kennis te maken, zodat er nu nog meer te melden is over 'de beste auto die Ford ooit heeft gemaakt'.
Lees verder

Video: Onthulling Audi A6 Avant - Special
In Genève liet Audi voor het eerst de A6 sedan aan de wereld zien. De Avant volgt dan altijd snel. Wij konden in München vast kennismaken en liepen er een rondje omheen.
Lees verder

Subaru Impreza 1.6i Lineartronic CVT Premium
De keuze in de compacte middenklasse is groot genoeg, maar toch draait de aanschaf algauw uit op een grijze muis die op elke straathoek staat. Gelukkig zijn er wat Japanse merken die het net even anders doen. Dan rijd je toch nog iets bijzonders.
Lees verder

Skoda Karoq van dak ontdaan
Ieder jaar geeft Skoda studenten van zijn vakopleiding de opdracht om één bijzondere auto te bouwen. Dit jaar werkt een groep van twintig studenten aan de Azubi Car, de algemene naam waaronder Skoda zijn studentenauto's schaart.
Lees verder