Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 14 april 2018

Autoweek: Suzuki Swift Sport én Sportline geprijsd

Suzuki Swift Sport én Sportline geprijsd
Het regent prijskaartjes op vrijdagmiddag. Nu hebben ook de prijzen van de Swift Sport én de Swift Sportline onze mailbox gevonden.
Lees verder

BOVAG komt met eigen site voor occasions
Branchevereniging BOVAG komt met een eigen verkoopsite voor tweedehands auto's om zo de strijd aan te gaan met Marktplaats en Autoscout24.
Lees verder

Terugblik: twintig jaar Ford Focus
Met de komst van de eerste generatie Focus gooide Ford hoge ogen vanwege het gedurfde ontwerp. Door de jaren heen is de Focus wat braver geworden. Waar komen we vandaan en waar gaat het heen met de Focus? Tijd voor een geschiedenisles!
Lees verder

Back to Basics: Opel Corsa
Voor het basisontwerp van de Opel Corsa gaan we terug naar 2006. De huidige generatie Corsa, die sinds 2015 rondrijdt, is namelijk een flink onder handen genomen Corsa D. Toch is het model nog heel gewild en vliegen de koopcontracten over de toonbank. Is het zo'n goede aanbieding?
Lees verder

Video: Suzuki Swift - Occasion Aankoopadvies
Als je met een kleine beurs een leuke auto zoekt, is de Suzuki Swift een aanrader. Die is in alle opzichten betaalbaar en rijdt als een spoortrein. Wat zijn de valkuilen als je er eentje aanschaft?
Lees verder

Achtergrond: Matthias Müller
Vrijdag werd Herbert Diess aangesteld als CEO van Volkswagen AG. Zijn voorganger doet graag een stapje opzij. Een terugblik op de carrière van Matthias Müller verklaart die bereidwilligheid.
Lees verder

Opel Crossland X 1.6 CDTI Innovation
Opel strooit de laatste tijd met nieuwe SUV's. De Crossland X zit daarbij erg in het vaarwater van de Mokka X, maar is volgens de Duitsers wat beter inzetbaar voor het gezinsleven; de Mokka X is meer de SUV voor het stoere werk. Een keuze maken wordt voor de consument steeds lastiger; er zijn veel vrolijke cross-overs op de markt, die zeker in de compacte klasse een beetje de kleine MPV's vervangen.
Lees verder