Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 13 april 2018

Autoweek: Video: Porsche 911 Carrera S - Op de Rollenbank

Video: Porsche 911 Carrera S - Op de Rollenbank
Een gloednieuwe Porsche 911 op de rollenbank, dat maken we niet elke dag mee. Maar de ervaringen die we met Porsches hebben, leert dat het vermogen er meestal wel inzit. Sterker nog, vaak schat de fabriek het redelijk conservatief in. De verwachtingen zijn dus hooggespannen voor de 991.2 van Frank Hanegraaf.
Lees verder

Eerste prijzen Audi A6 Limousine bekend
Audi heeft de eerste prijzen op de bestellijst van de nieuwe A6 Limousine gezet. De prijslijst wordt spoedig uitgebreid.
Lees verder

Gereden: Volkswagen Crafter 140 pk FWD automaat
Volkswagen heeft de nieuwe, geheel in eigen beheer ontwikkelde Crafter meteen geschikt gemaakt voor toepassing van een automatische transmissie. Die blijkt beter bij de auto te passen dan de handgeschakelde zesbak.
Lees verder

Herbert Diess nieuwe topman Volkswagen
Volkswagen krijgt een nieuwe topman. Hoogste baas Matthias Müller maakt per direct plaats voor Herbert Diess, de chef van het merk Volkswagen. De verandering is onderdeel van een grotere reorganisatie aan de top van het bedrijf.
Lees verder

Tweede studiemodel Pininfarina en HKG in beeld
Designhuis Pininfarina en de Chinese Hybrid Kinetic Group toonden kort geleden al een teaser van een nieuw studiemodel dat eind deze maand in Chinese gepresenteerd wordt. Wat blijkt: dat studiemodel krijgt gezelschap van een tweede concept-car.
Lees verder

In beeld: Ford Focus in Trend-basistrim
Deze week liet Ford de nieuwe Focus vanuit alle hoeken zien, maar het waren enkel de dikkere versies die in de schijnwerpers werden gezet. AutoWeek kan nu ook de bescheiden ingestelde Trend laten zien.
Lees verder

Fastned wint aanbesteding in Verenigd Koninkrijk
Het Nederlandse Fastned mag zich weer op de borst kloppen. Het heeft een aanbesteding in het Verenigd Koninkrijk gewonnen en gaat snellaadstations bouwen in zowel Newcastle als Sunderland.
Lees verder