Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 10 april 2018

Autoweek: Volkswagen T-Roc in handen van Abt

Volkswagen T-Roc in handen van Abt
Een nieuw model bij Volkswagen betekent vaak automatisch ook een nieuwe creatie van Abt. Zo ook nu, want de Duitse huistuner neemt de nieuwe T-Roc onder handen.
Lees verder

Dit is de nieuwe Ford Focus
Ford trekt dinsdag in Londen het doek van een volledig nieuwe Focus. Het merk doet niet mee met de trend om de introductie uit te smeren over meerdere weken, maar presenteert de belangrijke nieuwkomer meteen als hatchback en stationwagon en in een viertal sterk van elkaar verschillende uitvoeringen!
Lees verder

Volkswagen werkt aan wisseling wacht UPDATE
Volkswagen is voornemens aanpassingen door te voeren in de managementstructuur. Matthias Müller, de topman van het bedrijf, doet daarbij mogelijk een stap opzij.
Lees verder

Praatpalen keren terug als 'laadpraatpaal'
Een groot deel van de 3.300 praatpalen die vorig jaar langs de snelwegen zijn verdwenen, keert terug als laadpaal voor elektrische auto's en fietsen. Aanstaande vrijdag presenteert het bedrijf Ecoleon in Tiel de eerste twee 'laadpraatpalen'.
Lees verder

In het Wild: Opel Kadett (1970)
Waar de sedan in ons land tegenwoordig met uitsterven wordt bedreigd, was dat vroeger een heel ander verhaal. AutoWeek-redacteur Frank Jacobs kwam deze tweedeurs Kadett B tegen bij het strand in Katwijk aan Zee. Tijd om de geschiedenisboeken open te slaan.
Lees verder

In beeld: Formule E-racer Porsche
Eerder liet Porsche weten dat het de Le Mans-racerij zou verlaten om zich vervolgens op de Formule E te storten. Vandaag is meer informatie over de Formule E-deelname van het merk naar buiten gekomen.
Lees verder

Ford Focus Sedan én New Escort in beeld
Vanmiddag presenteerde Ford een volledig nieuwe generatie Focus, een model dat in ons deel van de wereld alleen nog als hatchback én als station beschikbaar komt. Een sedan zit in het vat, maar naar Nederland komt -ie niet. In China onder andere wél en wij hebben daar de eerste beelden van.
Lees verder