Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 16 april 2018

Comeback BMW Motorrad BoxerCup in 2018.

Comeback BMW Motorrad BoxerCup in 2018.
Van 2001 tot 2004 kreeg de internationale BMW Motorrad BoxerCup racefans op de banken als voorprogramma van MotoGP en Superbike World Championship weekeinden. Nu brengt BMW Motorrad de boxerkrachtbron terug in de motorsport. De nieuwe BMW Motorrad BoxerCup start nog dit jaar, met op de kalender een wedstrijd op het TT Circuit in Assen (8 en 9 september).
Lees verder

Van visie naar realiteit: elektromobiliteit in BMW Museum.
Tijdelijke expositie 'BMW i. Visionary Mobility' laat vanaf vandaag (23 maart) de mobiliteit van morgen zien.
Lees verder

BMW Group en Daimler AG combineren mobiliteitsdiensten.
Automobielpioniers en innovatieleiders geven duurzame stedelijke mobiliteit van de toekomst vorm +++ Sterke alliantie om een uniek klantenaanbod te creëren: naadloos, multimodaal, snel en direct beschikbaar +++ Ecosysteem voor on-demand mobiliteit: één bron voor CarSharing, Ride-Hailing, Parkeren, Opladen en Multimodaliteit +++ Duurzame oplossingen voor uitdagingen van stedelijke mobiliteit en betere levenskwaliteit in grote steden +++
Lees verder

BMW eert beste dealers ter wereld in München.
Tijdens de jaarlijkse Excellence in Sales Awards bij BMW AG in München is Arie Verschoor, vestigingsdirecteur van Dusseldorp Deventer, uitgeroepen tot 'Manager of the Year'. Uit ruim 3.500 dealers wereldwijd kreeg hij de hoogste onderscheiding. Hij ontving deze prijs uit handen van de Nederlander Pieter Nota, lid van de raad van bestuur van BMW AG.
Lees verder

Motorpak inruilactie van BMW Motorrad.
€250 voor je oude motorpak bij aankoop van een nieuw BMW Motorrad pak.
Lees verder

Prijzen van de nieuwe BMW X4.
Vanaf zaterdag 14 juli staat de nieuwe BMW X4 bij de BMW dealer. Direct bij de lancering levert BMW vijf motorvarianten waarvan drie diesels en twee op benzine. In de zomer van 2018 worden de BMW X4 M40i en BMW X4 xDrive30d toegevoegd aan het modellengamma.
Lees verder

BMW Group boekt kwartaalrecordverkoop.
Leveringen 3,0% hoger: wereldwijd 604.629 stuks +++ Verkoopgroei bereikt in alle belangrijke verkoopregio's +++ Eerste kwartaal verkoop geëlektrificeerde modellen omhoog met 38,3%: 26.858 stuks wereldwijd geleverd +++ maart 2018 beste enkele maand ooit voor BMW Group +++ Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Nieuw 'centre of excellence' voor autonoom rijden. BMW opent officieel de deuren van zijn Autonomous Driving Campus in Unterschleißheim nabij München.
De campus van BMW Group voor autonoom rijden is een vooraanstaand ontwikkelingscentrum dat meer capaciteit biedt voor innovatie en verbeterde ontwikkelingsefficiëntie - waarmee het de toekomstige duurzaamheid van het concern veiligstelt.
Lees verder