Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 7 mei 2018

Autofans: 7 betaalbare oldtimers op ACCE

AUTOFANS
7 betaalbare oldtimers op ACCE
Heel wat peperduur speelgoed op ACCE 2018. Maar je hoeft lang niet 50.000 euro neer te tellen om van het oldtimerleven te genieten. Wij zochten zonder problemen 10 betaalbare oldtimers.
Lees verder

5 speciale gevallen op ACCE
Wanneer er meer dan 1300 oldtimers langskomen zijn er gegarandeerd enkele vreemde eenden bij. Autofans kan dit alleen maar aanmoedigen, ze fleuren de boel heel wat op tussen al de Porsche 911's en Mercedes SL's.
Lees verder

Volkswagen plaagt met nieuw GTI-topmodel: Golf GTI TCR
Het is deze week weer het jaarlijks GTI-treffen in Wörthersee, een feestje dat stilaan uitgegroeid is tot een compleet VAG-festijn. Zo groot, dat Volkswagen er ook elk jaar een auto voorstelt. Dit jaar de krachtigste Golf GTI die ze ooit hebben gebouwd en - jawel - ook in productie zal gaan. Hoe krachtig 'krachtig' is?
Lees verder

Iemand koop alsjeblieft deze Renault 5 RS Turbo 2!
Helemaal in de oldtimersfeer door het ACCE-nieuws van de voorbije dagen? Dan hebben we meteen een topdeal voor je; een Renault 5. Het is te zeggen, niet zomaar een R5'je, wel een 5 RS Turbo 2 met middenmotor! Binnenkort onder de hamer in Engeland en eigenlijk eentje die je niet mag missen...
Lees verder

Volvo laat voertuigen real time met elkaar praten voor verhoogde verkeersveiligheid
Volvo Cars en Volvo Trucks gaan voertuiggegevens delen in real time voor een betere verkeersveiligheid. In mensentaal; zet een XC90 zijn alarmlichten aan, dan zal de FH-vrachtwagen 500 meter achter de XC90 op de hoogte worden gesteld. Nooit meer staartbotsingen in file's, één van de mogelijke resultaten.
Lees verder