Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 11 mei 2018

Autofans: Aston Martin geeft oude Vantage laatste eerbetoon met V600

AUTOFANS
Aston Martin geeft oude Vantage laatste eerbetoon met V600
Aston Martin had nog een enkele 'oude' exemplaren van de Vantage in de hangaar staan en besloot Pagani-gewijs er een speciale editie van te maken. Voor de verzamelaars die de nieuwe Vantage maar helemaal niets vinden, deze V600.
Lees verder

Een nieuwe maand, een nieuw gevalletje Zotye-plagiaat: T800
Voor elke stap die Chinese autobouwers dichterbij komen tot serieus genomen te worden in Europa is er een plagiaatproduct van Zotye. Laatste in lijn; de T800. Een Range Rover Sport, op z'n Chinees.
Lees verder

Man maakt band van colaflessen
Fun Want wie is er nu niet geïnteresseerd in een dwaze proef? 18 colaflessen van 1,5 liter. Genoeg om te fungeren als surrogaatband onder een lijvige Mercedes? Want wie is er nu niet geïnteresseerd in een dwaze proef? 18 colaflessen van 1,5 liter. Genoeg om te fungeren als surrogaatband onder een lijvige Mercedes?
Lees verder

Dit is de Rolls-Royce Cullinan!
Royale proporties, weelderig interieur en een bijna niet uit te spreken naam ten spijt; Rolls-Royce heeft haar SUV niet geheim kunnen houden tot morgen. Want op sociale media verspreiden de eerste kiekjes zich als wildvuur. Dé SUV? Of dé SUV te veel.
Lees verder

Officieel: Volkswagen Golf GTI TCR Concept (2018)
Niet de krachtigste, wel de rapste GTI, deze Golf GTI TCR. Momenteel nog een concept maar eind dit jaar moet het productiemodel met zijn volle 264 km/u bij de dealer staan.
Lees verder