Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 8 mei 2018

Autofans: En daar zijn M Performance-goodies voor BMW M2 Competition al (2018)

AUTOFANS
En daar zijn M Performance-goodies voor BMW M2 Competition al (2018)
Laat het maar aan BMW over om je de mogelijkheid te geven om je sportieveling nog een stuk sportiever te maken via de optielijsten. Een politiek die vruchten afwerpt, want bijna geen enkele klant koopt een M zonder opsmuk van de M Performance-cataloog. Waardoor ook de nieuwe M2 Competition uit de grabbelton mag graaien.
Lees verder

Rijtest: BMW M4 CS (2018)
BMW vond nog een leegte tussen de M4 Competition en de tot 700 stuks gelimiteerde M4 GTS. Opvulling? Deze M4 Competition Sport. Een modelletje dat niet gelimiteerd is in aantal maar wel in tijd. De M4 om te hebben?
Lees verder

Duitsland grootste EU-markt voor elektrische wagens
Early adopter Noorwegen moet na jaren leiderschap het kroontje afgeven, want in de eerste drie maanden van 2018 wist Duitsland de meeste EV's te slijten in heel Europa. Den Duits neemt het voortouw, dat blijkt uit cijfers van automobielorganisatie ACEA.
Lees verder

Vladimir Putin bouwt lekker eigen ambtswagen
Videotips Moet ons Belgisch koningshuis het nog doen met een S-Klasse van het schap, dan heeft de Russische president zijn eigen gloednieuw en tevens uniek vervoersmiddel. Kortezh heet 'ie, met voorin een 850 pk sterke V12 die samen met de hulp van Porsche werd ontwikkeld. Nodig om de honderden kilo's aan versteviging mee te sleuren natuurlijk. Moet ons Belgisch koningshuis het nog doen met een S-Klasse van het schap, dan heeft de Russische president zijn eigen gloednieuw en...
Lees verder

Ook Nissan gaat stelselmatig diesel uitfaseren
Nissan heeft officieel bekend gemaakt dat het geen toekomst meer ziet in de diesel. Daarmee volgt het Volvo, Toyota en hoogstwaarschijnlijk Porsche. Al hoef je de komende jaren nog niet te vrezen als dieselfanaat.
Lees verder