Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 9 mei 2018

Autovandaag: Dag 1 Tulpenrallye 2018: relaxt begin

Dag 1 Tulpenrallye 2018: relaxt begin
Dag 1 van de Tulpenrallye 2018 zit er alweer bijna op. Volgens equipe AutoVandaag.nl is de rally als vanouds relaxt begonnen. Ook al hebben ze al een kleine misser begaan.
Lees verder

Porsche in vlammen op tijdens Tulpenrallye
Deelnemers aan de 65e Tulpenrallye konden op zondag 6 mei de Route de Turini rijden. Wytze van Leuveren en Rutger Kwant zullen deze dag niet snel vergeten; bovenop de Col de Turini ging hun witte Porsche 911 in vlammen op.
Lees verder

BMW M5 Competition met 625 pk
Wie niet genoeg heeft aan de 600 pk van de ‘standaard’ M5 kan het topmodel ook als M5 Competition bestellen. Dan stijgt het vermogen naar 625 pk en wordt ook het in- en exterieur op details verfraaid.
Lees verder

Eerste ‘addertjes’ op dag 2 Tulpenrallye 2018
Equipe Autovandaag.nl begon wederom relaxt aan dag 2 van de Tulpenrallye 2018. Achteraf blijkt misschien iets te ontspannen, want gedurende de ochtend liep de achterstand op tot 18 minuten. De middagstint verliep wat dat betreft stukken beter.
Lees verder

Nieuwe APK-regelgeving vanaf 20 mei
Vanaf 20 mei wordt de nieuwe APK-regelgeving ingevoerd. Alle voertuigbezitters hebben met een APK-keuring te maken: het is een verplichting die hoort bij het bezit van een voertuig. De keuring draagt bij aan de veiligheid op de weg.
Lees verder