Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 7 mei 2018

Autoweek: Blik to the Future: Volvo S60

Blik to the Future: Volvo S60
Wie niet kan wachten op het sedan-broertje van de nieuwe Volvo V60 hoeft nog maar heel even geduld te hebben, want binnenkort trekt Volvo zelf het doek van de nieuwe vierdeurs. Als zoethoudertje hebben we nu alvast beeld!
Lees verder

Toyota bouwt testlocatie voor autonome auto's
Toyota meldt dat het in oktober in de Amerikaanse staat Michigan een testlocatie opent waar het autonome auto's aan de tand gaat voelen.
Lees verder

Dit kost de Mercedes-AMG G 63
Dat de nieuwe Mercedes-Benz G-klasse als G 500 €176.905 kost, is al even bekend. Wie echter meer wil, kan nu ook een G63 bestellen, maar daarvoor moet de knip aanzienlijk verder open.
Lees verder

Gemiddelde occasionprijs gedaald
De gemiddelde prijs van een occasion is sinds lange tijd gedaald. Dat blijkt uit cijfers die Autoscout24.nl heeft gepresenteerd.
Lees verder

Dit is het interieur van de BMW 8-serie
Na gelekt en officieel vrijgegeven beeld van de buitenzijde van de nieuwe BMW 8-serie, duiken nu voor het eerst beelden van het interieur op.
Lees verder

'Nieuwe VW-chef krijgt vrijgeleide van VS'
De nieuwe baas van Volkswagen hoeft naar verluidt niet te vrezen voor justitie in de Verenigde Staten. De Amerikanen hebben Herbert Diess een vrijgeleide gegeven. Daardoor staat het hem vrij om de wereld over te trekken voor allerhande bijeenkomsten, zonder dat hij hoeft te vrezen voor een eventuele arrestatie, zo meldden ingewijden rond de kwestie.
Lees verder

'Nissan stopt met dieselmotoren in Europa'
Nissan gaat de komende jaren het aantal modellen in Europa dat beschikbaar is met een dieselmotor terugbrengen naar nul.
Lees verder