Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 8 mei 2018

Autoweek: Eerste prijzen gefacelifte Mercedes-Benz C-klasse

Eerste prijzen gefacelifte Mercedes-Benz C-klasse
De eerste prijzen van de gefacelifte Mercedes-Benz C-klasse zijn bekend. Zoals zeker in deze overgangstijd naar een nieuwe verbruikscyclus gebruikelijk is, is de auto iets duurder dan voorheen.
Lees verder

Kortezh: nieuwe staatslimo Poetin
Maandag heeft Vladimir Poetin de eed afgelegd voor zijn vierde ambtstermijn. Een mooie gelegenheid om zijn nieuwe dienstauto aan de wereld te tonen. De Kortezh Aurus Senate Limousine is officieel én het openingsakkoord van een nieuw, Russisch topmerk.
Lees verder

Video: Fiat Grande Punto 1.4 TJet - 2007 - 356.512 km - Klokje Rond
Een elf jaar oude Fiat met meer dan 350.000 kilometer op de klok. Dat staat natuurlijk garant voor een spectaculaire aflevering van Klokje Rond, toch? Nou, niet dus. Sterker nog, de Italiaan geeft nog geen enkel signaal dat de koek op dreigt te raken.
Lees verder

Garages de mist in bij test apk
Drie van de vier garages maken bij een verborgen test fouten bij het uitvoeren van de verplichte Algemene Periodieke Keuring bij personenauto's, de zogeheten apk. Dat blijkt uit een onderzoek dat het consumentenprogramma Radar van AVROTROS heeft uitgevoerd.
Lees verder

Rolls-Royce Cullinan klaar voor lancering
Drie jaar geleden kondigde Rolls-Royce de komst aan van een SUV, een auto waarvan later pas duidelijk zou worden dat het een gigantisch model wordt. Die kolos, Cullinan, is praktisch klaar voor zijn debuut.
Lees verder

Volvo: nieuwe generatie Sensus met Google-diensten
Volvo meldt dat het nauwer gaat samenwerken met Google. De volgende generatie van Volvo's infotainmentsysteem zal over diverse Google-diensten komen te beschikken.
Lees verder

Opnieuw in beeld: Porsche Macan facelift
Deze zomer wordt de Porsche Macan in gefacelifte vorm gepresenteerd. De auto kwam al eerder voorbij, maar dit vrolijk gekleurde exemplaar kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Lees verder