Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zondag 6 mei 2018

Autoweek: Gereden: Ford Transit Custom 290 L1H1 Sport 170 pk

Gereden: Ford Transit Custom 290 L1H1 Sport 170 pk
De Ford Transit Custom profiteert sterk van de ingrijpende facelift die november vorig jaar is doorgevoerd. Inmiddels hebben we hem als 170 pk sterke Sport met automaat ook uitgebreid op eigen bodem kunnen rijden.
Lees verder

Rij-impressie: Range Rover Sport SVR
Ter verhoging van de feestvreugde hebben ze bij Special Vehicle Operations de prestaties van de Range Rover Sport SVR verder opgevoerd. Zijn offroadcapaciteiten ten spijt: op naar de Nordschleife!
Lees verder

Back to Basics: Volkswagen Golf
Wat maakt de Volkswagen Golf toch vaak veel los onder de lezers van AutoWeek. Het is dan ook de hoogste tijd om één van 's werelds populairste modellen te ontdoen van al zijn opties om te zien wat men dan aan spullen overhoudt.
Lees verder

Video: Mazda CX-5 - Occasion Aankoopadvies
In heel veel dingen is de CX-5 sowieso een echte Mazda. Hij rijdt lekker, biedt veel uitrusting en is absoluut niet schreeuwerig. Blijft er maar één vraag over: is de cross-over ook zo betrouwbaar als je van een Japanner verwacht? We zoeken het uit in deze occasion aankoopadvies.
Lees verder

Achtergrond: de slimme flitspaal
Een eerlijk systeem voor snelheidsboetes en opschroeven van 'slimme handhaving': dat is het streven van justitie. De benodigde techniek komt uit eigen land. Een kijkje in de keuken en de toekomst van Sensys Gatso.
Lees verder

Rij-impressie: Maserati Ghibli
De Maserati Ghibli is het meest exclusieve model in het zogenaamde E-segment. Gepositioneerd onder de Quattroporte verdedigt de sedan de kleuren van het merk met de drietand als logo. Een recente update moet de Ghibli weer op scherp zetten.
Lees verder

De Tweeling: Lancia Delta - Saab 600
De eerste generatie Lancia Delta dankt een groot deel van zijn bekendheid misschien wel aan de spannende HF Turbo's, Integrales en Evo's. Minder bekend is het stiefbroertje dat kortstondig onder de vlag van Saab werd verkocht: de Saab-Lancia 600.
Lees verder