Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 11 mei 2018

Autoweek: In het Wild: Iveco Massif (2009)

In het Wild: Iveco Massif (2009)
AutoWeek-lezer Bruno Vijverman heeft een auto gespot waarvan je aanvankelijk zou denken een Land Rover Defender voor je te hebben.
Lees verder

GM bereikt akkoord met Zuid-Korea
General Motors blijft nog zeker tien jaar actief in Zuid-Korea. Daartoe wordt op vrijdag een overeenkomst met de regering gesloten, verklaren regeringsfunctionarissen tegenover Reuters.
Lees verder

Blik to the Future: Audi A1
Nu de A7 en A6 zijn vernieuwd, is Audi's kleinste model het oudste binnen het gamma geworden. Niet voor lang meer, want nog dit jaar ontmoeten we de volledig nieuwe versie van de kleine vijfdeurs uit Ingolstadt.
Lees verder

'Volvo nog dit jaar naar de beurs'
Volvo krijgt naar verwachting dit jaar een notering aan de beurs. De Chinese eigenaar Geely Holding heeft volgens bronnen een drietal Amerikaanse banken in de arm genomen die het bedrijf over een beursgang adviseren.
Lees verder

Interview: Design Director Ford EU Amko Leenarts
De Nederlander Amko Leenarts is sinds vorig jaar verantwoordelijk voor het design van alle Europese Ford-modellen. 'Het auto-interieur wordt een echte woonruimte die zal integreren in je manier van leven.'
Lees verder

'Probleem met gordel Volkswagen Polo'
De linkerachtergordel bij de nieuwe Volkswagen Polo kan losschieten wanneer met hoge snelheid een scherpe bocht wordt genomen. Dat meldden Britse media naar aanleiding van onderzoek in Finland.
Lees verder

Facelift Friday: Citroën Saxo
De Citroën Saxo staat doorgaans niet boven aan het lijstje van 'Citrofielen', want daar is de wat brave compacte hatchback gewoon niet eigenzinnig genoeg voor. Toch heeft ook deze Fransman een schare liefhebbers om zich verzameld. Welke versie is het meest geslaagd?
Lees verder