Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 7 mei 2018

Autoweek: Video: Porsche 911 GT3 RS - Rij-impressie

Video: Porsche 911 GT3 RS - Rij-impressie
Tussen al de bestaande varianten van de 911 is volgens Porsche toch nog mogelijk om iets nieuws te verzinnen. Want de GT3 RS is het atmosferische geschreeuw van GT3 met de aerodynamica van de GT2 RS. Sterker nog, op hoge snelheid belooft Porsche dat dit uitzwaaimodel nog harder op het asfalt wordt gedrukt dan de GT2 RS. Moet ook wel, want die heeft 180 pk meer.
Lees verder

In het Wild: Dodge Custom Convertible (1948)
Er zijn van die auto's die je, zodra je instapt, meteen meevoeren naar een andere tijd en een andere plaats. De Dodge Custom Convertible die we vandaag dankzij Tim van Essen kunnen aanbieden in deze rubriek, valt zonder twijfel in die categorie.
Lees verder

Volkswagen onderzoekt schadeclaims Winterkorn
Volkswagen onderzoekt of het schadeclaims kan indienen bij voormalig topman Martin Winterkorn, voor zijn rol bij het dieselschandaal. Dat bevestigde een woordvoerder van het autobedrijf.
Lees verder

M Performance Parts voor BMW M2 Competition
Met de M2 Competition heeft BMW al een extra hardcore versie van de van nature al niet malse M2 in zijn leveringsgamma. Ook die extra sportieve versie kan verder worden aangekleed en moet met deze nieuwe M Performance Parts nog meer indruk kunnen maken.
Lees verder

Mercedes-Benz maakt plaatwerk 300SL 'Gullwing'
De Mercedes-Benz 300SL Gullwing uit de jaren '50 is een van de beroemdste auto's ter wereld, maar ook een behoorlijk zeldzame. Dat weerhoudt Mercedes er niet van om plaatwerk te gaan maken voor de bijzondere tweezitter.
Lees verder

Mercedes-Benz maakt plaatwerk 300 SL 'Gullwing'
De Mercedes-Benz 300 SL Gullwing uit de jaren 50 is een van de beroemdste auto's ter wereld, maar ook een behoorlijk zeldzame. Dat weerhoudt Mercedes er niet van om plaatwerk te gaan maken voor de bijzondere tweezitter.
Lees verder

Dit kost de vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV
Tijdens de Autosalon van Genève presenteerde Mitsubishi de vernieuwde Outlander PHEV. AutoWeek kan nu de prijzen van die vernieuwde plug-in hybride melden.
Lees verder