Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 4 mei 2018

Vanaf 2019 wijzigingen aan aerodynamica om inhalen te bevorderen

Vanaf 2019 wijzigingen aan aerodynamica om inhalen te bevorderen
Voor 2019 zal de aerodynamica in de Formule 1 op de schop gaan om het racen en het inhalen te verbeteren, zo heeft de F1 Commission vandaag besloten.
Lees verder

Max zes keer in actie tijdens Jumbo Racedagen: 'Veel spektakel'
Tijdens het Pinksterweekend, op zondag 20 en maandag 21 mei aanstaande, vindt de derde editie van de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort plaats. Dit spectaculaire familie race-evenement, driven by Max Verstappen, belooft dit jaar nog groter en spectaculairder te worden. Naast de Formule 1-demonstraties van Max, drie maal per dag, zullen op zondag ook Aston Martin Red Bull Racing teamgenoot Daniel Ricciardo en oud-Red Bull-coureur David Coulthard acte de préséance geven. En op...
Lees verder

Max: 'Barcelona zou best een bepalend moment in het seizoen kunnen zijn'
Vooruitkijkend naar de Grand Prix van Spanje, die volgende week op het Circuit de Barcelona-Catalunya wordt verreden, laat Max Verstappen weten: "Iedereen heeft al veel ronden gereden in Barcelona en ik kijk ernaar uit om te zien hoe de auto's zich dit jaar ontwikkelen. Er komen veel updates aan en hopelijk brengen die ons nog verder naar voren. De rest neemt echter ook nieuwe onderdelen mee."
Lees verder