Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 8 juni 2018

Autofans: Alpine kleeft pure prijzen op A110

AUTOFANS
Alpine kleeft pure prijzen op A110
Nu alle Première Editions de deur uit zijn bij Alpine hangt het sportwagenmerk van Renault de echte prijzen aan het raam van de dealers. Dat er twee versies zijn wist je al, Alpine geeft nu ook de bodemprijs mee; vanaf 55.000 euro. Of je hier een Porsche 718 Cayman voor laat staan?
Lees verder

BMW wil de felste hebben
Audi mag ze dan wel net de loef hebben afgestoken met de commercialisatie van laserlichten, BMW pretendeert nu de felste lichten mee te nemen naar de 24 uur van Le Mans. Die lichten zullen dienst doen op de M8 GTE.
Lees verder

WLTP: Opel Insignia GSi is kort leven beschoren
Met de nakende overgang naar de WLTP-cyclus bijt er weer eentje in het stof. Opel heeft besloten haar 2-liter benzinemotor vanaf september te schrappen. Waardoor onder andere de Insignia GSi verder zal moeten strijden met enkel nog een dieselmotor.
Lees verder

Acura gaat volop voor Pikes Peak
Acura, de luxedivisie van Honda, neemt een roedel aan verbouwde modellen mee naar de jaarlijkse Pikes Peak heuvelklim. Daarbij blijft zelfs de nieuwe RDX-SUV niet gespaard. En stiekem... zijn we fan.
Lees verder

10 SUV's die sportwagens in hun onderbroek zetten!
Waren vroeger duizelingwekkende prestaties enkel weggelegd voor laag gelijnde tweezitters, dan hoeft tegenwoordig de SUV niet meer onder te doen. Met tonnen pk's, hopen vierwielgrip en plaats voor gezin (hond incluis). Tijd voor een lijst van de meest potente SUV's die je momenteel kan kopen!
Lees verder