Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 13 juni 2018

Autofans: Deze Ford is heter dan je vriendinnetje

AUTOFANS
Deze Ford is heter dan je vriendinnetje
Met de warme dagen achter de rug, kan je stilaan weer uitkijken naar de winter. Of je denkt aan het volgende tuinfeest, en bouwt een pizza-oven ... van je auto.
Lees verder

Polestar Engineered gaat Audi S en Mercedes-AMG achterna!
Polestar, dat nu het een op zichzelf staand merk is, zal nog steeds Volvo's onder handen nemen. Dat zullen ze doen onder de naam Polestar Engineered en enkel bij geëlektrificeerde modellen van het Zweedse merk. Een eigenzinnig alternatief voor pakweg de Audi S4 en Mercedes-AMG C 43?
Lees verder

Opel zal nieuwe motorenfamilie ontwikkelen voor PSA
Nu Opel deel is van de PSA-groep en die groep daardoor plots een ontwikkelingscentrum in Rüsselsheim heeft liggen heeft PSA besloten Opel de opdracht te geven een nieuwe motorenfamilie te ontwikkelen die de PureTech-familie moet gaan vervangen. Benzinemotoren die klaar moeten zijn voor strengere normen en elektrificatie.
Lees verder

Rolt deze Byton K-Byte binnenkort over Europese wegen?!
Het Chinese Byton heeft grootse plannen en met een stevige kapitaalinjectie plant het die ook uit te voeren. Na de eerste concept begin dit jaar op Amerikaanse bodem, toont het nu de K-Byte Concept tijdens de CES in Shanghai. Een elektrische sedan die Level 4 autonoom kan rijden. Binnenkort op je lokale weg? Als het van Byton afhangt alvast wel!
Lees verder

Unimog is offroadwagen van het jaar
En willen we meteen ook besluiten dat de Unimog dé offroadwagen van het jaar is, elk jaar?
Lees verder