Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 7 juni 2018

Autofans: Maserati Ghibli door ogen van Novitec

AUTOFANS
Maserati Ghibli door ogen van Novitec
De Maserati Ghibli krijgt wat meer pit van het Italiaanse Novitec. De tuners doen geen half werk en voorzien opleukwerk zowel voor het oog als voor het hart.
Lees verder

Nieuwe studie maakt brandhout van EURO 6-diesels
De onafhankelijke International Council on Clean Transportation heeft een grootschalige studie naar buiten gebracht die geen mooi verhaal schetst over de diesel, oud of nieuw. Want uit de studie blijkt dat zelfs de meest vervuilende moderne benzine ongeveer dezelfde NOx-uitstoot heeft als de groenste diesel.
Lees verder

Nissan Navara AT32: voor de stoerste pick-uprijder
Nu de verkoop van pick-ups in de lift zit heeft Nissan besloten een nieuwe topversie van haar Navara te lanceren. Die Navara AT32 tilt de terreincapaciteiten van de Japanse pick-up naar een hoger niveau. Zodat je achteraf niet zelf meer langs een tuningbedrijfje moet passeren.
Lees verder

BMW X5 M is al een (digitaal) feit!
De verf op de nieuwe generatie X5 is nog niet droog of een M-derivaat werd al digitaal naar buiten gebracht. Een render van een auto die er zonder twijfel komt. Met 600 pk onder de kap.
Lees verder

Brusselse trajectcontrole blijkt pure geldverspilling
Een trajectcontrole in Brussel met een kostplaatje van 150.000 heeft nooit 1 dag gewerkt en zal dat ook nooit doen, want het gewest heeft beslist ze na drie jaar gewoon terug weg te halen.
Lees verder