Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 11 juni 2018

Automobiel Management: Avon introduceert nieuwe ZT7 premium zomerband

Avon introduceert nieuwe ZT7 premium zomerband
Avon Tyres heeft een nieuwe premium zomerband aan haar assortiment toegevoegd, de Avon ZT7. Geschikt voor kleine en middelgrote personenwagens. De ZT7 is de opvolger van de ZT5 en is ontwikkeld voor een stille en zuinige rijervaring, waarbij de sportieve rijeigenschappen behouden blijven.
Lees verder

VZR ageert tegen 'Tesla-taks'
Met ingang van 2019 gelden nieuwe bijtellingsregels voor EV's. Tot een aanschafprijs van 50.000 euro geldt dan een bijtelling van 4 procent, alles daarboven wordt belast met de hoge 22 procent bijtelling. Ten onrechte vindt de Vereniging Zakelijke Rijders.
Lees verder

Ode aan 'La Grandezza della Lancia'
Het Italiaanse merk Lancia zal centraal staan tijdens de 26ste editie van InterClassics Maastricht in 2019. De hoogtepunten uit de meer dan 100 jaar rijke geschiedenis van het merk zullen in samenwerking met de Lancia Club Nederland en België en diverse musea gepresenteerd worden.
Lees verder

Leaseregistraties mei +10%; Volkswagen Polo blijft populairst
In de maand mei werden 17.289 nieuwe leaseauto's geregistreerd op naam van leasebedrijven en/of –rijders. In mei 2017 waren dat 15.687 stuks, een toename van 10,2 procent.
Lees verder

Audi-baas Rupert Stadler nu officieel 'in staat van beschuldiging'
Topman Rupert Stadler van Audi is door de officier van justitie in München officieel in staat van beschuldiging gesteld wegens zijn rol bij dieselgate.
Lees verder

Kia roept auto's terug wegens airbag-problemen
Kia moet in de Verenigde Staten 507.000 auto's terugroepen wegens technische problemen met de airbags.
Lees verder

BCA verwerpt miljardenbod investeerder
Investeringsbedrijf Apax Partners wil het Britse autoveilings- en handelsbedrijf BCA Marketplace, met een Nederlandse vestiging in Barneveld, overnemen.
Lees verder