vrijdag 8 juni 2018

Autoweek: Op de dag af: eerste Porsche 70 jaar oud

Op de dag af: eerste Porsche 70 jaar oud
Het is op de dag af 70 jaar geleden dat de eerste auto van Porsche typegoedkeuring kreeg. Het gaat om de 356 Roadster 'No.1'.
Lees verder

Acura met afgetrainde RDX naar Pikes Peak
Acura's nieuwe RDX mag zich direct bewijzen: de nieuwe middelgrote SUV van het merk wordt ingezet tijdens de Pikes Peak International Hill Climb.
Lees verder

Hyundai kondigt meer N-nieuws aan
Hyundai heeft tijdens de Busan International Motor Show 2018 een blik gegeven in hun toekomst. Groot onderdeel daarvan is de sportieve N-divisie, waarvoor de Koreanen veel in petto hebben.
Lees verder

Nissan e-NV200 en NV300 als kampeerauto
Nissan heeft tijdens de Madrid Motor Show kampeerversies getoond van zowel de e-NV200 als de NV300.
Lees verder

Facelift Friday: Land Rover Discovery 3/4
Afgaande op de reacties is autoland nog niet unaniem enthousiast over de nieuwe Land Rover Discovery. Aan de vorige generatie hebben we in ieder geval lang genoeg kunnen wennen, want die auto heeft het dankzij een uitgebreide update volgehouden van 2004 tot 2016.
Lees verder

Doek valt voor eerste Daewoo Matiz
Na twintig jaar valt het doek voor de eerste generatie Daewoo Matiz. De auto is bij ons al lang niet meer te koop en verdwijnt spoedig ook in Oezbekistan uit de prijslijsten.
Lees verder

Mercedes-Benz kleedt CLA-gamma uit
Ook Mercedes-Benz gaat met de stofkam door zijn leveringsgamma. De vier- en vijfdeurs CLA-klasse zijn nog maar in twee benzinesmaken te krijgen.
Lees verder