Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 14 juni 2018

Autoweek: Praktisch plakkerloos: Audi S7 Sportback

Praktisch plakkerloos: Audi S7 Sportback
Audi moet nog met de écht sportieve varianten op het A7-thema komen: de S7 en RS7. Het is de subtopper van het stel die nu praktisch zijn gehele uiterlijk prijsgeeft.
Lees verder

Audi A1 weer iets beter in beeld
Audi is druk bezig met het opwarmen voor de komst van de hagelnieuwe A1. Vandaag laat het merk voor het eerst meer van het exterieur van de auto zijn.
Lees verder

Cadillac CT5 voor het eerst in beeld
Cadillac lijkt de ATS te laten voor wat het is en legt een grotere focus op cross-overs. De CTS en XTS worden opgevolgd door één sedan: de CT5.
Lees verder

Renault, Nissan en Mitsubishi besparen meer
In 2017, het eerste volledige jaar waarin Mitsubishi onderdeel uitmaakte van de Renault Nissan-alliantie, bespaarden de drie merken naar eigen zeggen maar liefst 5,7 miljard euro. In 2016 kwam de besparing nog uit op 5 miljard, een verschil van 14 procent.
Lees verder

Skoda Kodiaq zet nieuw record op Nürburgring
Tussen alle supercars en sportauto's reed laatst een bestickerde Skoda Kodiaq RS op de Nürburgring rond. Met een Duitse coureur achter het stuur wist de SUV een nieuwe record neer te zetten.
Lees verder

Nieuw voor Nederland: Fiat Panda City Cross
Fiat heeft een nieuwe uitvoering van de Panda geïntroduceerd, zo blijkt uit een duik van AutoWeek in de Panda-prijslijst. Het gaat om de City Cross, een combinatie van een reguliere Panda en de Cross.
Lees verder

Dit zijn de Aston Martin Vantage GT3 en GT4
Op basis van nieuwe Aston Martin Vantage verscheen er al eerder een GTE-Racer: de nieuwkomer gehezen in een racekostuum. Op basis van déze GTE presenteren de Engelsen nu de GT3 en GT4.
Lees verder