Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 11 juni 2018

Autoweek: Video: Honda Civic - Occasion Aankoopadvies

Video: Honda Civic - Occasion Aankoopadvies
De Honda Civic van de negende generatie is een typische Honda. Technisch is hij onfeilbaar. Hooguit is de motorenkeuze een beetje aan de magere kant. De technisch expert van Vakgarage heeft verder nog een paar kleine aandachtspunten.
Lees verder

Blik to the Future: Mercedes-Benz GLB-klasse
De recent gelanceerde A-klasse is het startpunt van een reeks van maar liefst acht verschillende modellen van Mercedes-Benz op het nieuwe, voorwielaangedreven MFA2-platform. Deze GLB-klasse is de SUV van het gezelschap.
Lees verder

De Tweeling: Fiat Sedici en Suzuki SX4
Waar de compacte cross-over anno 2018 niet meer uit de showrooms is weg te denken, lag dat dertien jaar nog wat anders. Toch introduceerden Fiat en Suzuki deze twee auto's eind 2005: een tweeling met Italiaans bloed en Aziatische genen.
Lees verder

Rij-impressie: Mercedes-Benz G-klasse
30 jaar na zijn debuut brengt Mercedes-Benz een geheel nieuwe generatie van de G-klasse op de markt. Hij ziet er alleen net zo uit als de oude.
Lees verder

Video: Nadere kennismaking: Volkswagen I.D. Vizzion - Special
We krijgen niet vaak de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met een studiemodel. We bespreken de I.D. Vizzion, Volkswagen's meest recente concept-car uit de I.D.-familie!
Lees verder

Video: Blits Bezit - Ford Thunderbird
In zijn vijftigjarige leven ontwikkelde Ford Thunderbird een flinke persoonlijkheidsstoornis. Gelukkig had de laatste generatie, van bouwjaar 2002, weer een optimistische kijk op het leven. Het was de Last Hurrah van een iconische Ford.
Lees verder

Mercedes-Benz GLE-klasse verliest camouflage
De nieuwe Mercedes-Benz GLE-klasse dook al diverse keren op, maar niet eerder was de nieuwe SUV zo goed te zien als vandaag.
Lees verder