Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 9 juni 2018

Autoweek: Volvo slaat autosalon van Genève over

Volvo slaat autosalon van Genève over
Volvo laat weten volgend jaar niet aanwezig te zijn tijdens de autosalon van Genève, de autobeurs die traditiegetrouw in maart plaatsvindt.
Lees verder

Video: Audi A7 vs. Mercedes-Benz CLS - Dubbeltest
Audi lanceerde onlangs de tweede generatie A7 Sportback, net nu Mercedes-Benz de derde generatie CLS de wereld in heeft gestuurd. Een mooie aanleiding om beide luxe sportcoupé/limo's tegenover elkaar te zetten.
Lees verder

Mercedes-Benz snoeit ook bij GLC- en S-klasse
Zojuist schreven we over het uitgeklede motorenaanbod van de CLA-klasse. Ook bij de Mercedes-Benz GLC-klasse en bij topmodel S-klasse worden er motorversies weggestreept.
Lees verder

Porsche 911 Speedster Concept gepresenteerd
Porsche viert zijn zeventigste verjaardag op bijzondere wijze. Het merk schuift namelijk de 911 Speedster Concept naar voren!
Lees verder

Porsche Mission E als Taycan in productie
Volgend jaar brengt Porsche zijn eerste volledig elektrische model op de markt. We weten nu ook hoe die bloedsnelle EV gaat heten.
Lees verder

Back to Basics: Seat Ateca
Seats eerste SUV weet met bijna 2.700 verkochte exemplaren aardig voet op Nederlandse bodem te zetten. Na de Ibiza en Leon ging hij afgelopen maand zelfs het meest over de toonbank bij de Seat-dealers. Boven aan de prijslijst staat de Ateca Reference voor € 27.700. Wij nemen plaats in de Spanjaard en kijken wat Seat standaard aan de Reference-rijder meegeeft.
Lees verder

Rij-impressie: Audi A6
Keurig om de zeven jaar presenteert Audi een nieuwe A6. Het is nu de beurt aan de vijfde generatie en het is niet ondenkbaar dat er mensen zijn die menen dat het hier om een grondige facelift gaat. Pas bij betere bestudering van de foto's en vooral tijdens een live ontmoeting zie je dat hij wel degelijk nieuw is.
Lees verder