vrijdag 29 juni 2018

Autoweek: 'Waymo heeft grote Europese vloot nodig'

'Waymo heeft grote Europese vloot nodig'
Waymo, het Google-zusje dat zich bezighoudt met autonoom rijden, zou op zoek zijn naar een fabrikant die het bedrijf kan voorzien van een forse vloot auto's voor op de Europese wegen.
Lees verder

Video: Suzuki Swift Sport vs. Mini Cooper - Dubbeltest
De Mini Cooper is gefacelift en beter dan ooit. Maar is hij eigenlijk nog wel leuk genoeg? Een test tegen de Suzuki Swift Sport brengt in beeld wat er zo veranderd is.
Lees verder

Auto-accu's voor Johan Cruijff Arena
De Johan Cruijff ArenA heeft er vanaf vandaag een interessante voorziening bij. Als energiebuffer heeft het management namelijk in samenwerking met Nissan een pakket nieuwe en gebruikte auto-accu's aangesloten.
Lees verder

Concours d'Élégance 2018 van start
Het grootste klassiekerfeest van Nederland is dit jaar wederom in Apeldoorn neergestreken. Dit weekend vindt voor de negentiende keer het Concours d'Élégance plaats bij Paleis Het Loo.
Lees verder

Ford met speciale Mustang naar Goodwood
Ford gaat met een rijdend eerbetoon naar het Goodwood Festival of Speed en hult een Mustang in kleuren van gevechtsvliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog.
Lees verder

Prijs Mercedes-Benz X-klasse 350d bekend
Mercedes-Benz heeft prijslabels geplakt op de topversie van de X-klasse: de 350d.
Lees verder

Autoconcern GM kritisch over importheffingen
General Motors (GM) heeft kritisch gereageerd op de importheffingen die president Donald Trump dreigt op te leggen op buitenlandse auto's. Volgens GM kunnen die leiden tot banenverlies bij het bedrijf in de Verenigde Staten en ondermijning van de concurrentiepositie ten opzichte van buitenlandse rivalen.
Lees verder