Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 5 juni 2018

Autozine: Volvo S90L Excellence nu in Nederland

Volvo S90L Excellence nu in Nederland
De Volvo S90L Excellence is het nieuwe vlaggenschip van Volvo. Deze luxe limousine met vier individuele zitplaatsen biedt extra beenruimte achterin dankzij de twaalf centimeter langere wielbasis. De S90L Excellence is leverbaar voor 106.380 euro.
Lees verder

McLaren bouwt unieke 675LT
Elke McLaren 675LT is al een heel speciale auto, maar als een klant nog iets specialers wil, is McLaren Special Operations (MSO) er om die individuele wensen waar te maken, waarbij het niet uitmaakt hoe ingewikkeld de vraag is. Voor het bouwen van een straatlegale hommage aan de McLaren F1 GTR die in de jaren negentig topprestaties neerzette in langeafstandsraces, waaronder het winnen van de 1996 BPR Global Endurance Series en de GT1-klasse van de 24 Uur van Le Mans in 1997, nam MSO een McLaren 675LT en combineerde de beroemde race-outfit met gepersonaliseerde opties en wensen van de klant.
Lees verder

Centraal Beheer helpt met verkoop auto
Verzekeraar Centraal Beheer helpt consumenten bij het verkopen van hun auto door het aanbieden van een persoonlijke autoreclame. Hiermee speelt zij in op de groei van de occasionmarkt in het eerste kwartaal van 2018. Per maand worden er ongeveer 60.000 autos onderling door consumenten verkocht. Door het enorme aanbod wordt opvallen tussen alle andere autoadvertenties steeds moeilijker. Daarom biedt Centraal Beheer consumenten de mogelijkheid een op maat gemaakte reclame op te nemen om zo hun auto sneller te verkopen.
Lees verder

VW traint experts I.D. familie
In de aanloop naar de grootschalige introductie van zijn volelektrische I.D. modelfamilie lanceert Volkswagen het Future Electronic Engineer Program (FEEP). Hierin zullen honderd jonge technici worden opgeleid tot productie-experts. De eerste deelnemers van dit trainingsprogramma worden betrokken bij het productie-gereedmaken van de I.D.-familie, de nieuwe generatie volledig elektrische autos van Volkswagen.
Lees verder

Autotest: Lexus RX 450hL
Een luxe leven leiden is niet moeilijk. Een comfortabel huis, een chique interieur en alle zaken die het leven aangenamer maken zijn snel gevonden. Een luxe leven leiden met een groot gezin is lastiger. Het huis verandert onbedoeld in een grote kinderkamer en ook gezinauto's verliezen hun charme als ze extra ruim zijn. Lexus belooft luxe voor zeven met de nieuwe quot;RX 450hL quot;.
Lees verder

Nissan levert 100.000e LEAF in Europa
Nissan viert de overhandiging van de 100.000e LEAF in Europa. Een mijlpaal die Nissan beschouwt als een belangrijke overwinning voor elektrische mobiliteit. Mede dankzij de uitstekende verkoopresultaten van de nieuwe en vorige generatie Nissan LEAF in Europa is het model uitgegroeid tot de bestverkochte elektrische auto ter wereld. Met ruim 37.000 verkochte exemplaren van de nieuwste generatie in Europa wordt momenteel elke tien minuten een Nissan LEAF verkocht.
Lees verder

Audi introduceert Q8
Audi introduceert de Q8. De Q8 is een luxe vierdeurs coupe met de praktische veelzijdigheid van een grote SUV. Hij is rijk uitgerust, sterk genoeg voor het terrein en voorzien van vele connectiviteitsmogelijkheden. De Audi Q8 komt in het derde kwartaal van 2018 in Europa op de markt.
Lees verder