Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 30 juni 2018

Max blikt terug op vrijdag in Oostenrijk: 'Komen nog tekort'

Max blikt terug op vrijdag in Oostenrijk: 'Komen nog tekort'
Dit weekend staat de Grand Prix van Oostenrijk op het programma. Max Verstappen blikt in het Ziggo Formule 1 Café terug op de eerste twee vrije trainingen, waarin Aston Martin Red Bull Racing nog niet helemaal lekker uit de verf kwam. Met een derde en vijfde plek voor Max in VT1 en VT2 is er volgens de Nederlander nog ruimte voor verbetering.
Lees verder

Max Verstappen op P5 in derde vrije training in Oostenrijk
Max Verstappen heeft de derde en afsluitende vrije training voor de Grand Prix van Oostenrijk afgesloten op de vijfde positie. Met 14 ronden en een snelste tijd van 1:04.918 was Verstappen zo'n acht tienden van een seconde langzamer dan Sebastian Vettel op P1. In de slotfase van de sessie schakelde de TAG-Heuer krachtbron achterin de RB14 zichzelf uit waardoor de Nederlander zijn auto naast de baan moest parkeren. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas eindigden in hun Mercedessen op P2 en P3.
Lees verder

Max vijfde in kwalificatie op Red Bull Ring: 'Ik heb gemaximaliseerd'
Max Verstappen is als vijfde geëindigd in de kwalificatie voor de Grand Prix van Oostenrijk. Voor het oog van tienduizenden Nederlandse fans, ging de Aston Martin Red Bull Racing-coureur in zijn laatste vliegende ronde in Q3 nog voorbij aan de verrassende Romain Grosjean. Valtteri Bottas pakte de pole, vlak voor Mercedes-stalmaat Lewis Hamilton. Sebastian Vettel sluit daarachter aan op P3.
Lees verder