Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 5 juli 2018

AMT: Auto Prof – AMT Live maakt thema’s voor debuuteditie in Hardenberg bekend

Auto Prof – AMT Live maakt thema's voor debuuteditie in Hardenberg bekend
De vakbeurs Auto Prof viert dit najaar in Hardenberg zijn eerste editie in combinatie met kennisevent AMT Live. Na de succesvolle samenwerking in Gorinchem eerder dit jaar, vindt het event ook in Hardenberg plaats onder de nieuwe naam Auto Prof – AMT Live. Door de samenvoeging breidt de beursvloer uit met onder andere 4 grote kennistheaters waar diverse sprekers in actie komen om actuele thema's uit de automotive sector te bespreken.
Lees verder

Fototerugblik op AMT Diagnose Boot Camp 2018
De zesde editie van het AMT Diagnose Boot Camp zit er weer op. Opnieuw waren we te gast bij de Automotive Campus in Helmond. Zestig deelnemers volgden workshops van toptrainers en deden mee aan de fun-activiteit. De deelnemers volgden in tien groepen tien workshops van over uiteenlopende onderwerpen binnen diagnosetechnieken.
Lees verder

Dealerholdings versterken marktpositie
Uit onderzoek van AUMACON blijkt dat de macht van de grootste dealerholdings toe neemt. De tien allergrootste verkochten samen vorig jaar bijna 31 procent van alle nieuwe auto's. De totale Top-100 zelfs 75 procent. Hoe zit het met de marktpositie van de dealerholdings?
Lees verder