donderdag 5 juli 2018

AMT: Hoe herken je een goede diagnosetester?

Hoe herken je een goede diagnosetester?
In AMT 6 vind je het thema Diagnose- & Handgereedschap. Lezers en leveranciers deelden vooraf hun ervaring en kennis met ons over deze tools. We trakteren je alvast op een voorproefje met de visie van leverancier Rocar-tech. Hoe herken je een goede diagnosetester en wat hebben zij de werkplaats te bieden?
Lees verder

AMT Diagnose Boot Camp 2018 is begonnen!
Helmond Automotive Campus, vrijdagochtend 22 juni 09.00 uur. Het officiële startschot voor het AMT Diagnose Boot Camp is gegeven. Tien teams zijn aan de slag bij één van de tien diagnoseworkshops. Over twee dagen zijn zij helemaal wijs in uitlaatgasnabehandeling,hebben ze alles over slimme PSI5-sensoren geleerd en kunnen ze werken met Pass-thru en Picoscope. Kan je er niet bij zijn? Geen nood, Via Social Media kan je het Boot Camp volgen.
Lees verder

Autovakmeester: Voor de vakman die een vakmeester wil zijn
Partspoint lanceert een nieuwe garageformule: Autovakmeester. Gericht op de automobilist, die lokaal een betrouwbare en vakkundige garagist zoekt. Daarmee updaten zij hun bestaande formule AD Autobedrijf. De eisen voor deelnemers aan het nieuwe concept worden minder soft, de boodschap duidelijker.
Lees verder