Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 6 juli 2018

Autofans: Europese Jeep Wrangler verliest V6-motor

AUTOFANS
Europese Jeep Wrangler verliest V6-motor
In de nieuwe versie van de Wrangler zit nog altijd de bekende 3.6 V6 benzinemotor, maar Europa laat die vloot aan zich passeren.
Lees verder

Officieel: Suzuki Jimny (2018)
Zonder er één euro ruchtbaarheid aan te geven bleef de ondertussen 20 jaar oude Jimny in de top drie staan qua verkoop voor Suzuki in België. Waardoor de nieuwe zeker zware schoenen te vullen heeft. Die is nu klaar voor Europa en neemt een eveneens nieuwe 1.5 mee naar ons continent, retro-invloeden inclusief.
Lees verder

ABT RS6-E Hybrid: 1.020 pk (2018)
Audi bouwt nog geen RS 6 Avant met elektrohulp maar dat houdt ABT niet tegen om er zelf één te creëren. Een stationwagen met Quattro en 1.020 pk? We gaan nog mooie tijden tegemoet.
Lees verder

Rij-impressie: SsangYong Musso 2.2 E-XDI 4x4 (2018)
Na de lancering van enkele gesmaakte kleintjes zoals de Tivoli en XLV focust SsangYong zich nu terug op haar werkpaarden. Gerief zoals de Rexton maar ook de Musso. Want jawel, het Actyon Sports-naamplaatje vervalt op de pick-up, voortaan is het Musso.
Lees verder

Lego Porsche rijdt echt rond! (Of niet?)
Altijd gedroomd van die LEGO Porsche op schaal, net als ik? En nu je hem hebt, zou je wel eens willen weten hoe zoiets rijdt? De Pool Tomek had dezelfde vraag en ging wat rijden met Lego.
Lees verder