Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 3 juli 2018

Autofans: Rijtest: Subaru XV 2.0DI (2018)

AUTOFANS
Rijtest: Subaru XV 2.0DI (2018)
In een wereld waar benzineprijzen geen hoge toppen scheren, politieke leiders over de nodige integriteit beschikken en buren nooit het gras afrijden op zondagnamiddag zouden klanten SUV's en Crossovers kopen voor hun vierwielaandrijving en sterke offroadkwaliteiten. Een utopie waar de Subaru XV zonder twijfel marktleider in zijn segment zou zijn.
Lees verder

Carlex Design bouwt Maybach X-Klasse
We zien het, gezien de Japanse fundamenten, Mercedes niet meteen zelf doen maar Carlex Design gaat een X-Klasse ombouwen tot een soort van Maybach-waardige pick-up. Als ze klanten vinden om +100.000 euro neer te leggen natuurlijk.
Lees verder

België op plek 3 in Europa voor CNG
In het eerste kwartaal van 2018 belandt België in de top drie van landen waar de meeste CNG-wagens worden verkocht in Europa. Een tendens die alleen maar zal stijgen door steeds strenger wordende emissienormen.
Lees verder

Abarth Scorpion Skin: Italiaanse middenvinger richting kanker
De Abarth Scorpion Skin is een unieke Abarth 595 die zoveel mogelijk geld moet opleveren voor het KWF, een Nederlandse stichting tegen kanker.
Lees verder

Toyota GT86 GR Sport blaft hard, bijt niet
De dag dat we opstaan en Toyota een GT86 lanceert met een grob extra vermogen is nog steeds niet gekomen. Wel introduceert Toyota de GR Sport-lijn op de sportieve coupé. Een visueel derivaat van de op til staande GRMN-familie. Extra show zonder extra go dus.
Lees verder