Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 4 juli 2018

Autofans: Russische Yagalet bouwt hovercraftsportwagen. Wodka much?

AUTOFANS
Russische Yagalet bouwt hovercraftsportwagen. Wodka much?
Kleine bedrijfjes die een sportwagendroom hebben, het is niets nieuw. Het Russische Yagalet gaat echter een stap verder want hun sportwagen... moet ook over het water kunnen. Een Wodka te veel op gasten?
Lees verder

Audi E-TRON eerste productiewagen ter wereld met cameraspiegels
Om de aandacht even af te leiden van het feit dat hun CEO in de bajes zit en de E-TRON geen groot onthullingsfeestje zal krijgen in Brussel eind augustus heeft het merk met de vier ringen nog een stukje info losgelaten over de E-TRON. De elektrische wagen zal gebruik maken van camerazijspiegels. Een primeur in autoland. Alleen... is dit wel wettelijk?
Lees verder

Duitsland heeft het gehad met de sportuitlaat
Hangt het van de Duitse politiek en homologatiedienst TÜV af, dan mogen er binnenkort geen sportuitlaten meer onder wagens worden gemonteerd. Zowel niet aftermarket als af-fabriek. Geen M Performance-uitlaat voor je M2 meer, bijvoorbeeld.
Lees verder

Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye: middenvinger naar lage-emissiezone (2018)
Baas boven baas boven baas, dat is Dodge aan het creëren met haar SRT-lijn. Na de al van de pot gerukte Hellcat is er nu de Hellcat Redeye. 808 pk in je Amerikaanse Musclecar. Dankjewel Trump.
Lees verder

Op reis? Opletten voor deze regels in 't buitenland
Ga je komende op reis naar het buitenland? Dan neem je best even deze verkeersregels door. Voldoende kennis van de regelgeving in het buitenland kan je namelijk een boel geld besparen.
Lees verder