maandag 2 juli 2018

Autofans: Tesla vraagt reservatiehouders Model 3 nog eens $2.500 op te hoesten

AUTOFANS
Tesla vraagt reservatiehouders Model 3 nog eens $2.500 op te hoesten
Model 3-klanten in Noord-Amerika moesten al 1.000 dollar neer leggen voor een reservatie, nu vraagt Tesla dat ze hun bestelling confirmeren door... nog eens 2.500 dollar te betalen. In for a penny in for a pound.
Lees verder

10 betaalbare cabrio's voor de zomer
Goesting in een cabrio maar geen zin om er een jaarloon aan uit te geven? Je bent niet alleen op de aardbol! Want heel de Autofansredactie zit tweedehandssites af te schuimen naar cabrio's met dit weer. Daarom gingen we op zoek naar 10 betaalbare cabrio's om de zomer mee door te komen.
Lees verder

Gelukkige verjaardag, Volvo 440/460!
30 jaar geleden veegde Volvo de 300-reeks buiten bij de dealers, om hem te vervangen voor een 400-reeks. In tijden dat nummers nog logisch klonken.
Lees verder

Hyundai aast op FCA
Analisten wisten decennia terug al te zeggen dat er in autoland op termijn maar een handjevol grootmachten over zullen blijven. Een vooruitzicht dat stilaan realiteit lijkt te worden. Laatste gerucht in de wandelgangen? Dat de Hyundai Kia-groep aast op Fiat Chrysler Automobiles. Waardoor het meteen de grootste autogroep ter wereld kan worden.
Lees verder

Lexus gelooft niet in "Duitse line-up"
In haar strijd voor marktaandeel ziet Lexus geen heil in het vullen van elke niche. Een line-up met modellen met een duidelijke functie Ʃn op termijn misschien een geƫlektrificeerde auto in het gamma die verder gaat dan de hybride-opties momenteel.
Lees verder