Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 9 juli 2018

Autofans: Toyota Supra komt naar Goodwood Festival of Speed

AUTOFANS
Toyota Supra komt naar Goodwood Festival of Speed
And the story continued …
Lees verder

Lage aantal laadpalen in Europa baart ACEA zorgen
Nu de zomervakantie haar intrede gemaakt heeft, kunnen we allemaal even tijd maken om cijfertjes te kijken. Hoe zit het met de verhouding elektrische auto/laadpaal, bijvoorbeeld? de European Automobile Manufacturers Association (ACEA) deed een onderzoek.
Lees verder

Kalashnikov Ovum is nieuwe "dienstwapen" Russische politie
Het JSC Kalishikov Concern verwierf faam met de AK47 maar maakt nu een uitstap naar de automobiel. Want het laatste nieuwe product is geen aanvalswapen, wel een elektrische driewieler voor de politie van Moskou.
Lees verder

Is de Infiniti Q30 dood?
Met de Q30 poogde Infiniti een stukje af te snoepen van het C-segment. Een niet geheel geslaagde missie zo blijkt, want het merk heeft de samenwerking met Mercedes voor de ontwikkeling van een nieuwe 'premium compact car' stopgezet . Waardoor de nieuwe generatie A-Klasse geen Infiniti-badge opgespeld zal krijgen.
Lees verder

Slag van de molen: Nissan vraagt 900.000 euro voor GT-R50
Samen met Italdesign bouwde Nissan de GT-R50 om de 50ste verjaardag van Godzilla te vieren. Beide bedrijven hebben nu besloten om een beperkte productie te overwegen. Al moeten klanten dan minimaal 900.000 euro ophoesten. Niet wat pittig voor een GT-R, Nissan?
Lees verder