Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 5 juli 2018

Automobiel Management: 200 miljoen euro voor MKB

200 miljoen euro voor MKB
De ministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) ingestemd met het MKB-Actieplan. Tijdens de 'MKB-tour' door Nederland sprak Keijzer met ondernemers over hun drie grootste uitdagingen: personeel, digitalisering en financiering. Het MKB-actieplan helpt het midden- en kleinbedrijf met het oplossen hiervan. Het kabinet stelt tot en met 2021 hiervoor 200 miljoen euro beschikbaar.
Lees verder

Nieuwe auto nog veranderen ná bestelling
Autokopers kunnen binnenkort hun net gekochte nieuwe wagen nog veranderen nadat ze de definitieve bestelling hebben ondertekend.
Lees verder

Volvo op weg naar nieuw recordjaar
Volvo stevent af op een nieuw recordjaar na goede verkoopcijfers in het eerste halfjaar. In de afgelopen zes maanden verkocht Volvo wereldwijd met 317.639 exemplaren weer ruim 14 procent meer auto's dan een jaar eerder.
Lees verder

Tom Adams is nieuwe algemeen directeur Bridgestone Benelux & Frankrijk
Bridgestone Europe heeft de Belgische Tom Adams aangesteld als algemeen directeur voor de Benelux en Frankrijk. Hij volgt Benoît Raulin op die deze functie vervulde sinds september 2012.
Lees verder

Subaru '2.0' zet Europa weer op de kaart
Subaru viert dit jaar zijn zestigste verjaardag als autofabrikant en kiest dat moment als feestelijk startpunt voor een offensief. Daarbij lijkt Europa als visitekaartje te fungeren.
Lees verder

Bescheiden groei bestelautoverkoop; juni +4%
In juni werden 7.765 nieuwe bestelauto's afgeleverd, tegenover 7.442 stuks in juni 2017, een toename van 4,3 procent. Deze verkooptoename volgt op twee maanden waarin de verkopen met dubbele cijfers groeiden.
Lees verder

Jaguar Land Rover dreigt uit Engeland te vertrekken
Jaguar Land Rover dreigt Engeland de rug toe te keren als niet snel duidelijk wordt dat er na Brexit geen handelsbelemmeringen komen tussen Groot-Brittannië en de rest van de EU.
Lees verder