Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 5 juli 2018

Autoweek: ACEA waarschuwt voor tekort aan laadpalen

ACEA waarschuwt voor tekort aan laadpalen
De European Automobile Manufacturers Association (ACEA) maakt zich opnieuw zorgen. De belangenvereniging waarschuwt voor een tekort aan laadpalen in Europa.
Lees verder

Beeldschermen Mercedes-Benz groeien verder
Voor wie denkt dat de beeldschermen in de nieuwste Mercedes-Benz'en gigantische breed zijn, hebben de Duitsers meer in petto: uiteindelijk worden de schermen uitgestrekt over de gehele breedte van het dashboard.
Lees verder

Tanken op vakantie fors duurder
Vakantiegangers die de komende tijd in de auto naar het zuiden springen doen er goed aan een kleine omweg in te plannen.
Lees verder

Jaguar Land Rover hand op de knip wegens Brexit
Jaguar Land Rover dreigt 80 miljard pond (90 miljard euro) aan investeringen in het Verenigd Koninkrijk (VK) te schrappen als er geen afspraken worden gemaakt over toegang tot de Europese markt bij een Brits vertrek uit de Europese Unie.
Lees verder

Nieuwe dieselmotor voor Toyota ProAce
Toyota vervangt de 1.6 D-4D dieselmotor in de ProAce voor een modernere en bovenal zuinigere 1.5.
Lees verder

Renault en Volkswagen zetten autodeeldiesten op
Renault en Volkswagen zijn beiden bezig met het ontwikkelen van een eigen autodeeldienst. Waar bijvoorbeeld Daimler en Hyundai al volop in de weer zijn met dergelijke diensten, kunnen inwoners van Parijs en Duitsland binnenkort ook rekenen op deelauto's van de nieuwe aanbieders.
Lees verder

Wuling Rong Guang Mini Pick-Up gepresenteerd
Het Chinese Wuling heeft de pick-upversie van de Rong Guang gepresenteerd, een compacte pick-up waarvan zelfs een uitvoering is die niet langer dan 2,5 meter is...
Lees verder