Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 4 juli 2018

Autoweek: Eerste prijzen Audi A6 Avant bekend

Eerste prijzen Audi A6 Avant bekend
Audi heeft de eerste prijskaartjes geplakt op de nieuwe A6 Avant.
Lees verder

Nieuw infotainment voor Opel Insignia
De Insignia is de eerste van Opels modellenfamilie die leverbaar wordt met de splinternieuwe infotainmentsystemen van het merk.
Lees verder

Video: Peugeot Rifter - Rij-impressie
De personenversies van bestelbusjes zijn niet altijd het toonbeeld van verfijning. Peugeot claimt evengoed dat hun nieuwe Rifter meer te bieden heeft. Of meer is dan plastic rondom de wielkasten? Roy zocht het uit.
Lees verder

Nu vanbinnen: Audi e-tron
We moeten er nog even op wachten, maar later dit jaar presenteert Audi dan eindelijk de e-tron. Vandaag brengt het merk het interieur van de auto in beeld.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz S-klasse buiten de deur
Een nieuw vlaggenschip ontwikkel je niet binnen enkele maanden en dat is de reden dat de nieuwe generatie van de S-klasse nu al uitvoerig aan de tand wordt gevoeld in het openbaar.
Lees verder

Occasionverkoop én -import in de lift
Niet alleen de verkoop van nieuwe personenauto's is in het eerste halfjaar gestegen ten opzichte van diezelfde periode in 2017, ook de occasionverkoop én -import ligt in de eerste zes maanden van dit jaar boven die van vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van VWE Automotive.
Lees verder

Volkswagen California XXL in productie
Vorig jaar presenteerde Volkswagen de California XXL, een op de Crafter gebaseerd studiemodel dat daadwerkelijk in productie gaat.
Lees verder